Werkwijze

1. Uw aanvraag
Een vrijblijvende offerte aanvragen doet met behulp van ons aanvraag formulier. Hierin worden belangrijke gegevens gevraagd voor het opstellen van een correcte offerte. Denk hierbij aan uw in en uitlaad adres, de parkeersituatie ter plekke en uw type woning(en). Uiteraard willen wij ook graag weten wat en wanneer er verhuisd moet worden.

  • Het aanvragen van een offerte kost niks en is vrijblijvend.
  • U ontvangt geen ongevraagde mails of aanbiedingen.

2. Vrijblijvende offerte
Wij streven ernaar u dezelfde dag een offerte te versturen per mail. Deze offerte is geheel vrijblijvend en geeft u een goede indicatie van de omvang van uw verhuizing. Hier hoort uiteraard ook een kostenindicatie bij. Heeft u vragen of opmerkingen over uw offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

3. Verhuizen
Wij sturen onze verhuizers altijd goed voorbereid op pad. Zo worden de juiste verhuismaterialen en uw verhuiswagen een dag voor uw verhuizing klaargezet. Op de ochtend van uw verhuizing lopen onze verhuizers graag nog een rondje met u door de woning. Dit geeft verhuizers een betere indruk van hoe zij het beste de verhuiswagen kunnen inladen, en u weet wat u kunt verwachten. Daarna gaan wij meteen aan de slag.

Eenmaal op het uitlaadadres aangekomen is het gebruikelijk om met de verhuizers het nieuwe huis te bekijken. Zo kunt u aangeven hoe onze verhuizers het huis voor u moeten inrichten.
4.5/10 - (1 stemmen)
Call Now Button