Verhuisbedrijf Katwijk

Verhuisbedrijf uit Katwijk nodig? Heeft u een verhuizing op de planning staan, maar heeft u geen zin of tijd om dit zelf te regelen? Ga dan niet zelf aan de slag met het organiseren van uw verhuizing, maar vraag om hulp bij Haags Verhuisbedrijf.

Haagsverhuisbedrijf is al meer dan 20 jaar actief in het organiseren en geheel uit handen nemen van verhuizingen van consumenten en zakelijke klanten, waarbij verhuizingen van A tot Z geregeld worden. En omdat Haagsverhuisbedrijf actief is in meerdere steden, kunt u ons tevens inhuren als verhuisbedrijf Katwijk. Zo staan onze verhuizers ook in Katwijk 7 dagen per week voor u klaar om uw verhuizing geheel uit handen te nemen, voor een zorgeloze verhuizing zonder enige problemen. Bent u benieuwd naar de diensten van verhuisbedrijf Katwijk? Lees dan snel verder of ontvang meer informatie door ons te bellen.
Buiten Katwijk zijn wij ook actief in de regio’s van Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Noordwijk, Oegstgeest en Zoetermeer.

Dit kan verhuisbedrijf Katwijk voor u betekenen

Misschien denkt u dat verhuisbedrijven u alleen kunnen helpen met het inladen en vervoeren van uw inboedel, maar dit is absoluut niet waar. Het klopt dat de meeste verhuisbedrijven slechts een beperkte dienstverlening aan kunnen bieden, maar verhuisbedrijf Katwijk doet hier niet aan mij. Zo kunnen onze verhuizers u tevens helpen met het inpakken van uw inboedel en kunt u zelfs gebruik maken van onze handymanservice, waarbij onze verhuizers indien gewenst bepaalde items van uw inboedel kunnen demonteren en monteren, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.

Verder zijn onze verhuizers in Katwijk niet alleen erg behulpzaam, maar kunt u er bovendien op rekenen dat onze verhuizers in Katwijk erg klantvriendelijk, zorgvuldig en professioneel zijn. Geen gehaaste en lompe verhuizers dus zoals u wel eens bij andere verhuisbedrijven ziet, maar hardwerkende en zorgvuldige verhuizers die met uw inboedel omgaan alsof het hun eigen spullen zijn.

  • Maak gebruik van onze handymanservice die handig is voor het (de)monteren van kasten, bedden, wasmachines etc.
  • Ons verhuisbedrijf in Katwijk is 6 dagen per week inzetbaar
  • Uw inboedel laten verhuizen door goed opgeleid en vakkundig personeel
  • U kunt bij verhuisbedrijf Katwijk ook gebruik maken van een verhuislift
  • Kosteloos gebruik van: verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en ander rolmateriaal

Verhuisservice Katwijk: goedkoop verhuizen met een vast tarief

Tot slot werken wij niet alleen met de beste verhuizers, maar werken wij ook alleen met verhuizers die met vaste tarieven willen werken. Zo betaalt u voor al onze verhuizers een vast tarief per uur, waarbij u tot wel 50% goedkoper uit bent dan bij andere verhuisbedrijven. Bent u benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten met verhuisservice Katwijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen een uur contact met u op.

Goedkoop verhuizen zonder in te leveren op de kwaliteit. Dat is verhuizen met verhuisbedrijf Katwijk.

Rate this page
Call Now Button