Verhuisbedrijf Delft

Direct een professioneel verhuisbedrijf uit Delft inschakelen? Haags Verhuisbedrijf is al 12 jaar actief als professioneel verhuisbedrijf in Den Haag en de directe omgeving van deze stad en heeft in deze jaren een groot klantenbestand met tevreden klanten opgebouwd. Zo kunnen onze verhuizers u niet alleen helpen met uw verhuizing in, van en naar Den Haag, maar kan ons verhuisbedrijf u ook ondersteunen bij uw verhuizing in Delft. Onze professionele verhuizers in Delft staan namelijk 7 dagen per week tot uw dienst en kunnen u zowel helpen met uw verhuizing naar een andere woning, als bij uw verhuizing naar een ander kantoorpand voor uw bedrijf. Wilt u meer informatie over ons verhuisbedrijf Delft? Neem dan vrijblijvend contact op met verhuisbedrijf Delft en vraag om een offerte.
Naast Delft is Haags Verhuisbedrijf ook werkzaam in onder andere Naaldwijk en Rijswijk.

De diensten van verhuisbedrijf Delft

Verhuisbedrijf Delft biedt verschillende diensten aan om uw verhuizing gemakkelijker te laten verlopen. Zo kunt u onze verhuizers in Delft niet alleen raadplegen om uw inboedel in te laden en te vervoeren, maar kunnen onze verhuizers u ook helpen met het inpakken van uw inboedel. En heeft u veel meubelstukken of apparaten die uit elkaar gehaald moeten worden voor deze in de verhuiswagen passen, dan kunt u de handymanservice van ons verhuisbedrijf Delft gebruiken om dit snel en gemakkelijk door de verhuizers te laten doen. Zo demonteren onze verhuizers uw meubelstukken en apparaten in uw oude woning, om deze weer te monteren als de meubelstukken en apparaten in uw nieuwe woning staan.

Naast het feit dat verhuisbedrijf Delft het erg belangrijk vindt om kwaliteit te leveren met de beste verhuizers en verhuismaterialen, vinden wij het ook erg belangrijk dat u goedkoop uit bent bij verhuisbedrijf Delft. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze verhuisservice in Delft tot wel 40% procent voordeliger uitpakt dan de verhuisdiensten van andere verhuisbedrijven met een soortgelijke dienstverlening, wel zo eerlijk!

  • Een vakkundige handymanservice voor het (de)monteren van uw inboedel of installeren van uw tv-meubel
  • Onze in en uitpakservice is 7 dagen per week voor u inzetbaar
  • Het bezemschoon opleveren van uw oude woning behoort ook tot onze verhuisservice
  • Verhuizen met goed onderhouden en professionele verhuiswagens die van alle gemakken zijn voorzien
  • Gratis gebruik van hondjes, steekwagens, spanbanden, verhuisdekens en andere professionele verhuismaterialen
  • Altijd deskundig advies en een goed verzekerde inboedel

Uiteraard werkt verhuisbedrijf Delft met professionele en goed onderhouden verhuiswagens die allemaal voorzien zijn van een laadklep. Deze hebben een hefvermogen van ruim 700Kg, ruim voldoende voor het verhuizen van bijvoorbeeld een zware piano.

Vraag verhuisbedrijf Delft om een vrijblijvende offerte

Om meer inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuizing met verhuisservice Delft, kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen door het offerteformulier op onze website in te vullen. Zo krijgt u na het invullen binnen een uur reactie en kunt u vervolgens direct uw verhuizing reserveren.
Professioneel en goedkoop verhuizen kan 7 dagen per week met verhuisbedrijf Delft.

Rate this page
Call Now Button