Opslagruimte Den Haag

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig in Den Haag? Dan kan Verhuisbedrijf Den Haag u wellicht goed van dienst zijn. Ons verhuisbedrijf beschikt over een eigen opslagruimte. Zo kunnen wij volledige inboedels, delen van inboedels of enkele stukken opslaan voor onbetaalde tijd. Voorwaarde hiervan is wel dat u gebruik maakt van onze verhuisservice om de stukken op te laten halen en weer af te leveren.

Onze Tijdelijke opslagruimte in Den Haag is goed beveiligd, goed geventileerd en dag en nacht voorzien van cameratoezicht. Voor het tijdelijk opslaan van inboedels gebruiken wij de traditionele verhuiskisten. Deze verhuiskisten zijn beschikbaar in de formaten van 8m3, 10m3 en 16m3.

Opslag in Den Haag kan ook goedkoop.

Ondanks onze samenwerkingen met Shurgard, Citybox en andere opslagruimtes, vinden wij dat het goedkoper kan en mag. Om deze reden hebben wij extra aantrekkelijke tarieven vastgesteld voor klanten die ook gebruik maken van onze verhuisservice. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze opslagruimte? Mail ons via info@haagsverhuisbedrijf of bel ons via 085-0604444.

Verhuiskisten Haags Verhuisbedrijf
Verhuiskisten Haags Verhuisbedrijf
4.5/10 - (4 stemmen)
Call Now Button