Verhuisbedrijf Leiderdorp

Verhuisbedrijf uit Leiderdorp nodig? Haags Verhuisbedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geheel uit handen nemen van particuliere en zakelijke verhuizingen. Hierbij zijn wij niet alleen actief in Den Haag, maar zijn wij u ook graag van dienst met uw verhuizing in Leiderdorp.

En of u nu van plan bent om naar een nieuwe woning te trekken of met uw kantoor wil verhuizen naar een ander pand: onze vakkundige en goed opgeleide verhuizers in Leiderdorp kunnen u 7 dagen per week helpen om uw verhuizing zonder enige problemen te laten verlopen. Wilt u net als duizenden tevreden klanten kennis maken met de diensten van verhuisbedrijf Leiderdorp? Neem dan contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte.
Naast Leiderdorp en Den Haag is Haags Verhuisbedrijf ook actief in Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Noordwijk, Oegstgeest en Zoetermeer.

De verhuisservice van verhuisbedrijf Leiderdorp

Verhuisbedrijf Leiderdorp werkt uitsluitend met professionele, goed opgeleide en klantvriendelijke verhuizers die niet bang zijn voor vuile handen. Deze verhuizers gaan aan de slag met de beste verhuismaterialen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Zo kunnen onze verhuizers in Leiderdorp u helpen met het vervoeren van uw inboedel, maar kunnen de klantvriendelijke verhuizers u ook helpen met het inpakken van uw spullen of het (de)monteren van uw meubelstukken en apparatuur. Zo doet verhuisbedrijf Leiderdorp meer dan slechts het verhuizen van uw inboedel, zoals vele andere verhuisbedrijven doen, maar helpen wij u om uw verhuizing van A tot Z te organiseren en staan wij voor u klaar wanneer nodig.

  • Een handige handymanservice voor het (de)monteren van uw inboedel of installeren van uw televisie
  • Een in en uitpakservice is 7 dagen per week inzetbaar
  • Het bezemschoon opleveren van uw oude woning behoort ook tot onze verhuisservice
  • Verhuizen met goed onderhouden en professionele verhuiswagens die van alle gemakken zijn voorzien
  • Gratis gebruik van hondjes, steekwagens, spanbanden, verhuisdekens en andere professionele verhuismaterialen
  • Altijd deskundig advies en een goed verzekerde inboedel

Uiteraard werken onze verhuizers met professionele en goed onderhouden verhuiswagens die allemaal voorzien zijn van een laadklep met een hefvermogen van ruim 700Kg, voldoende voor het verhuizen van bijvoorbeeld een zware piano of Amerikaanse koelkast.

Aanvullende informatie over verhuisbedrijf Leiderdorp

Alle diensten van verhuisbedrijf Leiderdorp vallen onder een vast uurtarief. Dit geldt niet alleen bij het vervoeren van uw inboedel, maar ook bij onze (de)montageservice en het organiseren van kleine transporten en ontruimingen. Zo weet u exact waar u aan toe bent bij het gebruiken van onze verhuisdiensten en komt u niet voor onverwachte extra kosten te staan.

Wilt u gebruik maken van onze verhuisbedrijf Leiderdorp, dan wordt aangeraden om uw verhuizing tijdig aan ons door te geven en de datum te reserveren bij onze verhuizers. Zo voorkomt u dat onze verhuizers vol zitten en u niet kunnen helpen tijdens uw verhuizing. Wilt u meer inzicht in de kosten van uw verhuizing voor u een reservering maakt, dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op laten stellen door het offerteformulier in te vullen op onze website.

Goedkoop verhuizen met behoud van echte kwaliteit, dat is verhuizen met verhuisbedrijf Leiderdorp.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Rate this page
Call Now Button