Verhuizen Den Haag

Wilt u goedkoop verhuizen naar Den Haag en omgeving? U bent dan aan het juiste adres! Haags Verhuisbedrijf is de ideale partner om een goedkope verhuizing te hebben. Al meer dan 20 jaar verhuizen wij zowel particulieren als bedrijven goedkoop van- en naar Den Haag.

Verhuizen naar Den Haag met Haags Verhuisbedrijf

Dat Haags Verhuisbedrijf een veelgevraagd partner is in het goedkoop verhuizen naar Den Haag en omgeving, blijkt wel uit onze gemiddeld 50 succesvol verlopen verhuizingen per week.
Haags Verhuisbedrijf begrijpt als geen ander dat er veel op een persoon afkomt tijdens een verhuizing. Wij willen u dan ook zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen, zodat u zich op de écht belangrijke dingen kunt concentreren. Om dit mogelijk te maken bieden wij, naast een zeer goedkope verhuisservice, ook een inpak- en ontruimservice aan.

Door deze inpakservice verhuist u goedkoop naar Den Haag, omdat er geen extra kosten bij komen kijken. Uw volledige inboedel wordt op afspraak geregeld. Wanneer er toch nog wat extra kleine objecten tijdens uw verhuizing door ons verzorgt moeten worden, knijpen wij een oogje dicht en kan dit uiteraard geregeld worden.

Goedkoop verhuizen naar Den Haag wordt mogelijk gemaakt door onze eigen verhuiswagen, voorzien van laadklep en van alle materialen en gemakken voorzien. Wij gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen. De hierop aangesloten Engels- en Nederlandssprekende verhuizers, bijgestaan door flexibele studenten, maken de gehele ervaring in uw verhuizing naar Den Haag eerder een plezier dan een last.


Goedkoop verhuizen naar Den Haag, 50% goedkoper

U verhuist bij ons tot wel 50% goedkoper naar Den Haag en omgeving, dan bij andere verhuisbedrijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende factoren.

Ten eerste bestaat ons team uit topfitte, ervaren verhuizers uit Den Haag aangevuld met gemotiveerde, flexibele studenten. Deze combinatie van twee werelden geeft een combinatie van efficiëntie en goedkope loonkosten.

Ten tweede zijn wij goedkoop doordat wij enkel de het verhuizen in Den Haag van A naar B in rekening brengen. De kosten van kantoor naar Den Haag en de weg terug nemen wij geheel voor eigen rekening. Dit zorgt voor een aanzienlijke hap uit de kosten van uw verhuizing.

Ten derde verhuist Haags Verhuisbedrijf met onze eigen verhuiswagen. Deze is voorzien van laadklep en alle benodigde verhuismaterialen. Tevens is het mogelijk om een verhuislift in te schakelen voor een relatief lage huur. Een handyman die bekwaam is in het ontkoppelen en aankoppelen van uw wasmachine en/of droger sluit hierop aan. Voor zowel montage als demontage worden geen extra kosten in rekening gebracht, omdat wij dat niet fair vinden. Dit moet een service van het huis zijn.

Ten slotte zijn wij geheel verzekerd. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij hebben het zekere voor het onzekere genomen, zodat bij eventuele schade tijdens het verhuizen in Den Haag bij uw- of andermans goederen dit volledig geregeld wordt. 


Waarom klanten goedkoop met ons willen verhuizen van- en naar Den Haag:

  • 7 dagen per week, van 09:00 tot 22:00 staan wij voor u klaar om al uw vragen over uw verhuizing te beantwoorden
  • Ruim 50% goedkoper dan andere bedrijven verhuizen wij u van- en naar Den Haag en omgeving.
  • Al meer dan 12 jaar ervaring á 50 verhuizingen per week.
  • Een offerteaanvraag wordt binnen twee uur verwerkt tot een op maat gemaakte offerte, inclusief prijsindicatie
  • Bij ons geen onverwachte kosten en/of kleine lettertjes.

Goedkoop verhuizen naar Den Haag door de M3 Calculator

Door de M3 Calculator kunt u precies aangeven wat wij voor u moeten verhuizen naar Den Haag, wat een aanmerkelijk goedkopere verhuizing naar Den Haag zal opleveren. Wij kunnen door ons apparaat een op maat gemaakte offerte geven, waaruit zal blijken dat onze verhuisservice 50% goedkoper is bij het verhuizen naar Den Haag.

Wacht dus niet langer!

Aanmerkelijk goedkoper verhuizen naar Den Haag, zonder daarin in te leveren op geboden kwaliteit, dat is Haags Verhuisbedrijf!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Rate this page
Call Now Button