Verhuisservice Den Haag

Net als de 50 particulieren en bedrijven die wij wekelijks succesvol verhuizen gebruik maken van verhuisservice Den Haag? Onze verhuisservice beperkt zich niet alleen tot Den Haag, maar biedt ook in de steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht een professionele verhuisservice aan.

Met meer dan 12 jaar ervaring is verhuisservice Den Haag een ervaren partner voor al uw verhuizingen. Wij verhuizen wekelijks zo’n 50 particulieren en bedrijven en beschikken dan ook over geruime kennis en de middelen om uw verhuizing succesvol en zorgeloos te laten verlopen. Uw verhuizing laten verzorgen door verhuisbedrijf Den Haag staat dan ook gelijk aan verhuizen zonder zorgen. Verhuisservice Den Haag biedt u naast het professioneel verhuizen van uw inboedel van A naar B ook de mogelijkheid om uw inboedel door ons te laten inpakken. Verhuisservice Den Haag werkt met ervaren gediplomeerde verhuizers, die u zowel Nederlandstalig als Engelstalig te woord kunnen staan en studenten die door ons uitgekozen worden op door ons gewenste competenties.

Verhuisservice Den Haag werkt uitsluitend met materialen van topkwaliteit en verhuizen u met onze eigen verhuiswagen met laadklep. Indien nodig hebben wij de mogelijkheid om een verhuislift in te schakelen.

En mocht er om wat voor reden toch iets mis gaan; verhuisservice Den Haag is ingedekt tegen schades aan uw en/of andermans eigendommen.

Onze verhuisservice is 7 dagen per week, van 09.00 tot 22.00 bereikbaar voor al uw vragen.


Waarom samenwerken met verhuisservice Den Haag?

  • Omdat wij u met onze verhuisservice 50% goedkoper kunnen verhuizen dan overige verhuisbedrijven in de regio Den Haag
  • Met zo’n 12 jaar ervaring zijn wij dé ervaren partner voor uw verhuizing
  • Wij hebben een eigen handyman service voor (de-) montage waar u niet extra voor betaald
  • Wij sturen u altijd binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte met prijsindicatie

50% goedkoper verhuizen met verhuisbedrijf Den Haag

Verhuisservice Den Haag realiseert uw verhuizing zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven.

Hoe wij deze belofte waar kunnen maken? Verhuisservice Den Haag rekent enkel de kosten van uw verhuizing van locatie A naar B, niet de kilometers die onze verhuizers met de verhuiswagen terug maken naar kantoor. Dit drukt de kosten van uw verhuizing aanzienlijk. Tevens beschikt Verhuisbedrijf Den Haag over een eigen verhuiswagen met laadklep en werken wij met jonge, fitte verhuizers die bijgestaan worden door flexibele studenten.

Voor onze handyman service betaald u niets extra’s en ook voor het ontkoppelen in de oude woning en vastkoppelen in de nieuwe woning van uw wasmachine en/of droger berekenen wij geen extra kosten. Gewoon service van het huis. Omdat wij vinden dat dat zo hoort. Met de M3 calculator van Verhuisbedrijf Den Haag kunt u precies aangeven wat wij voor u naar Den Haag gaan verhuizen, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken zonder verborgen kosten en kleine lettertjes. Bekijk en bereken wat er benodigd is om u succesvol te verhuizen met de M3 calculator van verhuisservice Den Haag.


Uw verhuizing verzorgd door ons

Bent u binnenkort de 51ste klant die wij wekelijks succesvol verhuizen in de regio Den Haag met onze verhuisservice? Wacht niet langer. Verhuisservice Den Haag garandeert een succesvolle verhuizing zonder zorgen door een zeer ervaren verhuisservice waarbij u 50% bespaart op de verhuiskosten t.o.v. overige verhuisbedrijven. Uw verhuizing door ons laten verzorgen is de zorgeloze verhuizing die u uw leven lang bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen, bij een verhuizing denkt u aan de verhuisservice die u naar Den Haag heeft helpen verhuizen.

Vraag vandaag nog een offerte aan en profiteer ook van de ruime ervaring en de uitstekende verhuisservice van verhuisbedrijf Den Haag.

5/10 - (1 stemmen)
Call Now Button