Studenten verhuisservice Den Haag

Wist u dat onze studenten verhuisservice in Den Haag de perfecte combinatie heeft gevonden voor goedkoop verhuizen en toch kwaliteit en professionaliteit kunnen leveren? Al meer dan 12 jaar verhuizen wij wekelijks zo’n 50 particulieren en bedrijven 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven in Den Haag.Hoe onze studenten verhuisservice in Den Haag deze belofte waar kan maken?

Door gebruik te maken van ervaren verhuizers én studenten voor Verhuisbedrijf Den Haag. Dus niet alleen een studenten verhuisservice in Den Haag, maar studenten die onze ervaren verhuizers ondersteunen tijdens uw verhuizing.


Meest ervaren studenten verhuisservice in Den Haag

Tal van verhuisbedrijven maken gebruik van studenten als werkkracht voor uw verhuizing. Dit heeft als voordeel dat de kosten vaak lager zijn dan wanneer een gespecialiseerd verhuisteam uw verhuizing uitvoert. Studenten zijn nou eenmaal goedkoper dan gediplomeerde verhuizers. De keerzijde van de medaille is dat er soms roekeloos met uw en/of andermans goederen wordt omgegaan met alle gevolgen van dien.

Onze studenten verhuisservice in Den Haag combineert het beste van twee werelden. Door een verhuisteam samen te stellen van gediplomeerde verhuizers met geruime ervaring en flexibele studenten binnen onze verhuisservice kan onze studenten verhuisservice in Den Haag u goedkoper verhuizen Den Haag én daarbij de vereiste kwaliteit van uw verhuizing waarborgen.

Waarom kiezen voor een studenten verhuisservice in Den Haag?

  • Wij verhuizen u zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven en altijd mét behoud van kwaliteit.
  • Verhuisbedrijf Den Haag biedt u meer dan een reguliere studenten verhuisservice door slim gebruik te maken van goedkope krachten en ervaren vakmensen
  • Onze verhuisservice is 7 dagen per week van 09.00 tot 22.00 bereikbaar voor al uw vragen omtrent uw verhuizing en onze verhuisservice
  • Met meer dan 12 jaar ervaring en 50 succesvolle verhuizingen per week zijn wij dé geschikte partner voor tal van verhuizingen

50% goedkoper verhuizen met onze studenten verhuisservice in Den haag

Wij verhuizen u met onze verhuisservice doorgaans 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven. Dit kunnen wij waar maken door een verhuisteam samen te stellen van ervaren verhuizers en flexibele studenten. Zo bieden wij kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Wij berekenen enkel de kosten van uw verhuizing van A naar B en niet de kosten die onze verhuizers met de verhuiswagen terug naar kantoor maken. Voor onze handyman service voor montage en demontage betaalt u niets extra’s en ook het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen van uw wasmachine en/of droger ziet onze studenten verhuisservice in Den Haag als service van het huis. Niet als een makkelijke manier om extra kosten op de factuur bij te schrijven.
Gewoon Service. Omdat onze studenten verhuisservice in Den Haag vindt dat het zo hoort.

Wij beschikken over een eigen herkenbare verhuiswagen met laadklep die uitgerust is met alle benodigde verhuismaterialen. Wij hoeven enkel materiaal te huren wanneer er tijdens uw verhuizing een verhuislift benodigd is.

En mocht dat welbekende ongelukje ondanks onze ervaring, vakmanschap en expertise toch om het hoekje komen kijken; onze verhuisservice is ingedekt tegen schade aan uw en andermans eigendommen.

Een geruststellende gedachte tijdens uw verhuizing.


Verhuizen met onze studenten verhuisservice in Den Haag?

Verhuizen onze ervaren verhuizers en studenten u binnenkort ook met de verhuisservice van verhuisbedrijf Den Haag?

Onze studenten verhuisservice in Den Haag garandeert u de zorgeloze verhuizing die u bij zult blijven. Hoe vaak u in de toekomst ook nog gaat verhuizen, bij een verhuizing denkt u automatisch aan de verhuisservice van verhuisbedrijf Den Haag. Bereken direct met onze M3 calculator wat wij voor u gaan verhuizen met ons verhuisbedrijf of vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang van ons binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte zonder verborgen kosten en kleine lettertjes.

Rate this page
Call Now Button