Ontruimen

Het ontruimen van uw woning. Het kan tal van verschillende oorzaken hebben. Een faillissement, het overlijden van een naaste of een gedwongen huisontruiming door bijvoorbeeld een huurschuld.

Wij begrijpen dat het ontruimen van uw woning of bedrijfspand een ingrijpende en vaak emotionele gebeurtenis kan zijn. Verhuisbedrijf Den Haag denkt met u mee en probeert zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen zodat u de focus kunt hebben waar u hem het beste kunt gebruiken op dat moment.


Het ontruimen van uw woning of bedrijfspand in Den Haag

Met een ruime ervaring in verhuizen en ontruimen van woningen is verhuisbedrijf Den Haag een logische partner voor uw woningontruiming of het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand. Zowel voor de particulier, als voor de zakelijke klant bieden wij een adequate oplossing die past bij uw situatie.

Bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand is vaak sprake van veel puin en grofvuil. Verhuisbedrijf Den Haag draagt zorg voor het veilig stellen van uw goederen en een vlotte verwerking van afval en puin. Met onze herkenbare, volledig uitgeruste, verhuiswagen met laadklep beschikken wij over eigen vervoer en hoeven geen extra kosten te maken voor de huur van materialen.


Uw woning 50% goedkoper laten ontruimen in Den Haag en omgeving

In vergelijking met overige verhuis- en ontruimingsbedrijven is verhuisbedrijf Den Haag zo’n 50% goedkoper dan overige bedrijven.

Hoe wij uw woning of bedrijfspand 50% goedkoper kunnen ontruimen?

  • Wij rekenen enkel de kosten van A naar B, niet de kosten die gemaakt worden om de verhuiswagen terug naar kantoor te krijgen.
  • Wij beschikken over eigen materialen en een volledig, met verhuismaterialen, uitgeruste verhuiswagen. Materialen huren is niet nodig.
  • Wij beschikken over een eigen handyman service voor montage en demontage waar u niet extra voor betaald
  • Wij werken niet met kleine lettertjes en verborgen kosten. Binnen 2 uur ontvangt u van ons een op maat gemaakt offerte met prijsindicatie

Uw woning laten ontruimen door verhuisbedrijf Den Haag

Uw woning of bedrijfspand laten ontruimen door verhuisbedrijf Den Haag is uw pand laten ontruimen door een ervaren partner die met u meedenkt. Transparant, helder en goedkoop zonder daarbij in te hoeven leveren aan de gewenste kwaliteit.

Wij leveren uw pand bezemschoon op en weten wat voor vereisten er gesteld worden door bijv. de woningbouwverenigingen met betrekking tot het ontruimen en bezemschoon opleveren van een pand. De zorgen die doorgaans komen kijken bij het ontruimen van uw woning nemen wij voor u uit handen, zodat u met uw hoofd bij de belangrijke zaken kunt zijn.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het ontruimen van uw woning en/of bedrijfspand en ontvang binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte van verhuisbedrijf Den Haag.

Rate this page
Call Now Button