Verhuizen Den haag | Ervaren verhuizers in Den Haag!
info@haagsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

Verhuizen Den Haag?

by admin

verhuizen den haag

Verhuizen Den Haag

Gaat u binnenkort verhuizen naar Den Haag? Verhuizen Den Haag is dan de partner voor uw verhuizing.
Wij verhuizen u niet alleen in Den Haag zelf, maar ook in de omgeving van de steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht kunt u gebruik maken van de verhuisservice van verhuisbedrijf Den Haag.


Verhuizen Den haag en omgeving

Al ruim 12 jaar verhuist Verhuizen Den Haag succesvol particulieren en bedrijven. Met gemiddeld 50 verhuizingen per week heeft Verhuizen Den Haag een zeer ruime schat aan ervaring. Wij begrijpen als geen ander dat er veel op u af komt bij uw verhuizing. Om u van tevoren al zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen bieden wij u, naast de daadwerkelijke verhuizing van A naar B, ook onze inpak- en ontruim service aan. Met onze inpakservice kunnen wij van tevoren of zelfs tijdens uw verhuizing zelf het inpakken van uw inboedel verzorgen, zodat u de focus kunt hebben op de zaken die er op dat moment het meest voor u toe doen.

Wij beschikken over een volledig uitgeruste verhuiswagen met laadklep die van alle gemakken en materialen is voorzien en werken enkel met kwaliteitsmaterialen. Onze Nederlands- en Engelstalige verhuizers zijn stuk voor stuk tot verhuizer opgeleide en topfitte verhuizers Den Haag wie u begeleiden gedurende uw verhuizing. Zij worden ondersteund door flexibele studenten die door ons zijn uitgekozen op door ons gewenste competenties. Voor onze eigen handyman service voor montage en demontage werkzaamheden rekenen wij geen extra kosten en ook het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen in de nieuwe woning van de droger en wasmachine betaald u niets extra’s. Gewoon service van het huis. Omdat Verhuizen Den Haag vindt dat het zo hoort.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verhuizen naar Den Haag start bij ons!

  • Wij staan 7 dagen per week, van 9 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds klaar om uw vragen over verhuizen te beantwoorden
  • Wij verhuizen u zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven
  • Meer dan 12 jaar ervaring met verhuizen maakt van ons dé ideale partner
  • Bij een offerteaanvraag stuurt Verhuizen Den Haag u altijd binnen 2 uur een offerte op maat met prijsindicatie zonder verborgen kosten

50% goedkoper – Verhuizen Den Haag?

Met verhuisbedrijf Den haag kunt u tot wel 50% goedkoper verhuizen dan met overige verhuisbedrijven. Hoe wij dit kunnen realiseren? Wij rekenen enkel maar de kosten van uw verhuizing van punt A naar B en niet de kilometers die onze verhuizers met de verhuiswagen terug moeten rijden naar kantoor. Het verhuisteam is een combinatie van ervaren gediplomeerde verhuizers en flexibele studenten. Zo kunnen wij een goedkope verhuizing aanbieden mét behoud van de gewenste kwaliteit en professionaliteit.

Onze verhuizers verhuizen u met onze eigen verhuiswagen met laadklep waarbij alle verhuismaterialen al aanwezig zijn in onze verhuiswagen. Mocht het nodig zijn hebben wij overigens wél de mogelijkheid om een verhuislift in te schakelen. Voor onze extra verhuisservices zoals het ontkoppelen en aankoppelen van uw wasmachine en/of droger en onze eigen handyman service voor montage en demontage rekenen wij geen extra kosten.Service. Van ons naar u. En mocht dat ongelukje toch in dat welbekende hoekje zitten; wij zijn ingedekt tegen schades aan uw en/of andermans goederen.


Start met de M3 calculator

Met ons M3 calculator kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij een offerte voor uw aanstaande verhuizing op maat aanbieden en krijgt u direct inzicht dat verhuizen ook echt 50% goedkoper verhuizen is met onze verhuisservice. Verhuizen naar of vanuit Den Haag met ons verhuisbedrijf is een garantie dat uw verhuizing zorgeloos en professioneel verloopt tegen een bijzonder scherpe prijs, zonder dat wij hoeven in te leveren op de te leveren kwaliteit.

De verhuizing die u uw leven lang bij zult blijven, hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u succesvol verhuizen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan